Van olyan amikor az embernek klasszikus és humoros szólások ugranak be amikor egy cikket elolvas, Selmeczi Gabriella szóvivő "szenátor" asszony mai beszólására csak ennyi ugrott be:

Laár András után szabadon: Mondja, Maga normális ?????

„Magyarország stabil gazdasági alapokon áll, ki tudjuk védeni ezt a napokban tapasztalható pénzügyi támadást is" - mondta Selmeczi Gabriella. Hozzátette: „Látszik az is, hogy január 2-án még béke és nyugalom volt a piacokon és a tőzsdén, majd amikor visszajöttek a szilveszteri buliból a brókerek, akkor újra támadásba lendültek. Január 3-án már látszott a forinton, hogy újra támadás éri az országot".

„Magyarországnak erős kormánya van, több mint kétharmados többséggel kormányozza a koalíció, több forgatókönyvünk van, megvédjük az országot ezektől a támadásoktól. És bármilyen döntés születik, akár IMF-fel vagy IMF nélkül, minden a magyar családok érdekét fogja szolgálni" - jelentette ki.

Könyörgöm valaki szóljon már neki, maradjon csöndben, menjen el szülni vagy vegyen kiflit, DE NE BESZÉLJEN !!!!

Update: Vértes András:" ez a kijelentés milliárdokba került az országnak !!"

A bejegyzés trackback címe:

https://dawmar.blog.hu/api/trackback/id/tr693522259

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Selmeczi Gabika: a népszerű 2012.01.06. 10:02:33

Selmeczi Gabriella mostanában sokat tesz azért, hogy a hazai internet legnépszerűbb mémje legyen. Sikerül is neki....

Trackback: Selmeczi: Nem kell betojni, a nigériai ex-miniszter fia megmenti hazánkat! 2012.01.06. 07:32:17

- Nem kell aggódnia többé a magyar családoknak, tegnap hajnalban netezgetés közben megtaláltam a megoldást! Magyarország nem szorul rá se az IMF-re, se az EU-ra ezután! - nyilatkozta Selmeczi Gabriella szikrázó mosollyal reggeli sajtótájékoztatóján. &n...

Trackback: Vigyázz, jön a fal! 2012.01.05. 21:12:14

A megfigyelők jelentős része arra fogad, hogy az IMF EU tárgyalásokon Orbán elmegy majd a falig. Aki nem, az arra, hogy neki is fog menni. Van azonban egy harmadik lehetőség is: hogy már neki is ment... A „külföld”, amellyel most Orbán...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

billy reed 2012.01.05. 18:09:41

Minden ilyen nyilatkozat közelebb hozza Orbán bukását!
Beszéljenek!

Táskás Tóni 2012.01.05. 18:54:02

Ez a butapicsa a fidesz szóvivője, Mr20 % protezsáltja. Jobb lett volna, ha a kocsisoron szopat tovább az is, nem kellene viszonozni semmit pozícióból.

This_is_Sparta (törölt) 2012.01.05. 19:17:19

Kezét csókolom a Gabi néninek!

Apukám azt üzeni, hogy tessék már végre békén hagyni minket azzal, hogy a Gabi néni, meg a főnökbácsija állandóan meg akar védeni bennünket, mert eddig nekünk mindig sz.rabb lett, amikor a Gabi néniék megvédtek, pedig mi meg nem is kértük. Így volt ez a nyugdíjaknál, meg a devizahiteleknél is, hogy csak a két legnagyobb átb.szást említsük.

Még azt is mondta az apukám, hogy egyébként majd szólunk, ha igaziból meg kell majd védeni bennünket, de ne tessék nagyon reménykedni, hogy telefonálunk, úgyhogy nyugodtan tessenek most már elhúzni a p.csába és Gabi néninek is tessék inkább azzal foglalkoznia, amihez igazából ért...!

Apukám azért is nagyon dühös, mert sajnos ő is a Gabi néniékre szavazott, de már nagyon megbánta és szeretne elnézést kérni a sok bácsitól meg nénitől, akik ezért haragszanak és mivel mindenkitől nem tud egyenként bocsánatot kérni, ezért csak azt üzeni, hogy most felköp a levegőbe és alá áll.

Javasolja, hogy Gabi néniék is tegyék ugyan ezt!

Csókolom!

lüke 2012.03.30. 18:12:24

jaj, ne kérdezzétek töle
minden nap látja, a férje (fog)orvos

bulkin 2013.07.05. 07:04:33

Update2: ki a tököm az a Vértes András?
Hagyjál már ezekkel a Marx Károly egyetemeken végzett "enyhén" baloldali "szakértőkkel"
süti beállítások módosítása