Zárt találkozón Orbán Viktor leszögezte: a 21. századi magyar nemzet akkor lehet erős, ha az egyik alappillére a szolidaritás. Tessék??????

Talán kérdezze meg a munkavállalók 85%-át akiknek az egykulcsos adótól csökkent a nettó fizetése, vagy a gazdagokat a megmaradt adójukból mennyit adtak a szolidaritási alapba. Szolidáris az áfa emelés, a jövedéki adó emelés, szolidárisan elvette 3 millió ember 3000 milliárdját, szolidáris lesz mikor lezárja a nyugdíjkasszát és csökken  a nyugdíj, amikor nem lesz orvos, amikor elveszi a törvényes korkedvezményes nyugdíjakat stb stb stb ........ ?

A devizahitelezés miatt nehéz helyzetbe került családok megsegítésére született eddigi döntések is a szolidaritás jegyében születtek - húzta alá. Tessék ???

Mi abban a szolidaritás, hogy a hiteleit nem 30 hanem 60 évig fizeti, vagy megörökli a gyermeke vagy az unokája is? Amikor kilakoltatják, amikor deportálják Ócsára?

Mi az új javaslatban a szolidaritás, hogy bedönti a bankokat, hogy ezáltal a forint árfolyama zuhan és a többi hiteles többet fizethet?

Tegnap a tőzsdét és az OTP döntötte meg, 7 Ft-al drágább lett az euró ezáltal a frank is, köszönjük a szolidaritását, szerintem nincs tisztában a szó jelentésével.

Szolidaritás = kölcsönös segítségvállalás, ez náluk annyit jelent, segítség kölcsön kellene, de már nekik sem fog adni senki, amikor bedöntik az országot a bankrendszert!

A fidesznél a szolidaritás azt jelentheti fizessetek minél többet nekem, majd én tudom hova teszem a pénzt, de hogy ki nem osztom az biztos. 

Te, hogyan lennél szolidáris a kormánnyal?   (Ne fogd vissza magad !)

 

 

süti beállítások módosítása