Zárt találkozón Orbán Viktor leszögezte: a 21. századi magyar nemzet akkor lehet erős, ha az egyik alappillére a szolidaritás. Tessék??????

Talán kérdezze meg a munkavállalók 85%-át akiknek az egykulcsos adótól csökkent a nettó fizetése, vagy a gazdagokat a megmaradt adójukból mennyit adtak a szolidaritási alapba. Szolidáris az áfa emelés, a jövedéki adó emelés, szolidárisan elvette 3 millió ember 3000 milliárdját, szolidáris lesz mikor lezárja a nyugdíjkasszát és csökken  a nyugdíj, amikor nem lesz orvos, amikor elveszi a törvényes korkedvezményes nyugdíjakat stb stb stb ........ ?

A devizahitelezés miatt nehéz helyzetbe került családok megsegítésére született eddigi döntések is a szolidaritás jegyében születtek - húzta alá. Tessék ???

Mi abban a szolidaritás, hogy a hiteleit nem 30 hanem 60 évig fizeti, vagy megörökli a gyermeke vagy az unokája is? Amikor kilakoltatják, amikor deportálják Ócsára?

Mi az új javaslatban a szolidaritás, hogy bedönti a bankokat, hogy ezáltal a forint árfolyama zuhan és a többi hiteles többet fizethet?

Tegnap a tőzsdét és az OTP döntötte meg, 7 Ft-al drágább lett az euró ezáltal a frank is, köszönjük a szolidaritását, szerintem nincs tisztában a szó jelentésével.

Szolidaritás = kölcsönös segítségvállalás, ez náluk annyit jelent, segítség kölcsön kellene, de már nekik sem fog adni senki, amikor bedöntik az országot a bankrendszert!

A fidesznél a szolidaritás azt jelentheti fizessetek minél többet nekem, majd én tudom hova teszem a pénzt, de hogy ki nem osztom az biztos. 

Te, hogyan lennél szolidáris a kormánnyal?   (Ne fogd vissza magad !)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dawmar.blog.hu/api/trackback/id/tr703216566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lujo22 2011.09.12. 01:08:59

Sztem az lesz a szolidaritás, h a bankbetétek kamatából x%-ban tejeljünk a bankadón felül, az államnak kb. 30 évig, h segítsünk a frankhiteleseknek.

btibor 2011.09.12. 12:54:41

Drága Szivem,
Erdélyben pl.nincs bajod azzal,hogy 30-60 évig fizeted a lakást,húzod-nyúzod majd valami lessz alapon.3max.4 hónap nem fizetted elárverezik oszt kész.Tényleg nagyon szar nektek Orbánnal,rendesen sajnállak....Sirni azt már megtanultatok...Most már csak dolgozni kéne..meg talán végiggondolni az utóbbi durván 20 évet. Sikert !!!

SLacc 2011.09.14. 20:41:19

@btibor: Drága Szivem,
Erdély nem ez az ország. Nekünk most ezzel az országgal kell és lehet törődni. Erdéllyel a jelen állás szerint Románia kell törődjön, más nem is teheti.
süti beállítások módosítása