Egyszer volt, hol nem volt.....az a baj ez a mese egy éve tart és ma is épp történik valami, nem kell megijedni, semmi új fordulat nincs a mesében szokásos üres szavak.

(Meseíró: Orbán Viktor  Szereplő: királylány = Zemberek)

"Kedves" írónk nagyot álmodik ma is, elindult az őszi porhintés ideje. Le kell faragni az államadósságot, egész napra iskolába kell küldeni a gyerekeket, el kell küldeni a tanárok 9%-át (munkahelyet teremt épp?). A királylány visszajött a szabadságáról, el kell kezdeni a fejébe tömködni minden érte van és a Nemzetért. Az, hogy a behajtók dolgoznak, emberek az utcára kerülnek az, hogy a bankok kényük kedvük szerint emelik a kamatokat, számolják a devizahiteleket, a beígért nemzeti eszközkezelő sehol sincs vagy ha lesz is későn, nem zavarja írónkat.

FRISS UPDATE: Orbán nem tárgyalt a bankokkal legújabb terveiről

http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/08/31/orban_nem_targyalt_a_bankokkal_legujabb_terveirol/

Az, hogy több száz milliárdos lyuk van a költségvetésben, de már a jövő éviben is, nem zavarja az írót, csak írja tovább a mesét, hogy Ő mint a főhős talpon van dolgozik, nem lesz megszorítás csak öngyilokba kergeti szegény királylányt. Az sem zavarja, hogy a rossz boszorka (Matolcsy) össze vissza kever már mindet a méregkeverő fazékban. Nem zavarj az írásban az sem, hogy a jobboldali közgazdászok már drámákat írnak a jobboldali sajtóban, Ő csak írja tovább azt amit kitalált, s mindezt a bohócával (Szijj Ártó) nagy hangosan bele is üvölti a királylány fülébe.

Egyszer minden mese véget ér, egyszer minden hamupipőke felébred, egyszer minden  írót "elismernek" , de addig nagy árat kell fizetni mindenkinek írói jogdíjra!

A mi írónk forró őszre számít van ebben egy kis félelem, mert ő ezt gazdaságinak akarja beállítani, de igazából fél a manók (szakszervezetek) tüntetéseitől előre !!

 

 Mit hoz ez az ősz????? Nagy kérdés ! Hamarosan kiderül mi lesz a mese vége.

 

index cikk :Újra mer nagyot álmodni a kormány

http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/08/31/tul_ambiciozus_a_kormany/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dawmar.blog.hu/api/trackback/id/tr843193238

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elválni agytól, asztaltól 2011.09.01. 11:39:06

Kálmán levelét megírá Dr. Szabó Erika asszonynak, ama bizonyos asztal kapcsán....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása