Gyászolok (nem röhögni!) nem volt jó napom tegnap, olvasgattam a híreket és valami nagyon fájt belül, na jó nem könnyeztem, de éreztem valami bennem is elszakadt, sokat repültem a Malévvel, szerettem, kicsit úgy érzem az enyém is volt a " Nemzeti" légitársaság.

 

 

 

 

 

 

Egyet nem értek most sem, a Molra volt 500 milliárd (felét sem éri már) a Malévra miért nem volt? Az az érzésem ez szándékos bedöntés volt, lehetett tudni bedől a cég, de a kormány és a menedzsment még hazudott az utasoknak, elfogadta a pénzüket, kicsit átverés szaga van a  dolognak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma azon gondolkodom, nem lehet, hogy ez volt az elő próbája az államcsődnek, Orbán ugyan ezt fogja csinálni az országgal is csak az a baj ebben 9 960 000 csontváz van, s lehet nem mindenki fogja jó szemmel nézni ha megteszi, de ne legyen igazam, de megteszi hamarosan ebben biztos vagyok, bármi áron!!

Szerinted????

u.i. : nagyon hideg van, remélem nem fagy be a Duna, nincs kedvem koronázásra menni :(

A bejegyzés trackback címe:

https://dawmar.blog.hu/api/trackback/id/tr354065158

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A honi csillagflotta fejlődése 2012.02.05. 14:48:16

Hát, leállt a Malév, egy álommal ismét kevesebb: a lovasnemzet íme, máma már nem röpül tovább. Ez a lovak szempontjából persze szerencsés fejlemény: kérdés, a lovasnemzet legszebb, leghosszabb, legkeményebb része hogy éli meg ezt....

Trackback: Malév: Élt 66 évet 2012.02.05. 12:24:49

A tumblren természetesen mi sem lehetne más a téma, mint a Malév mai leállása. Mi úgy gondoltuk, hogy egy képpel megemlékezünk róla, de az Internet hajthatalan. Tehát bátran ki lehet jelenti: Mém indult a Malév csődje kapcsán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piros pipacs 2012.02.04. 11:59:52

Igen. Büszke voltam a MALÉVRE, igen erre büszke voltam. De NEM vagyok büszke az új alkotmányra és erre a kormányra. A sok focipálya épités, a MOL részvény, a Rába részvény, a házi fogorvos támogatása helyett az ország büszkeségét, a MALÉV megmentése bizony fontos lett volna. SZÉGYELJE MAGÁT AZ EGÉSZ KORMÁNY.

nomad · http://szkaresz.blog.hu/ 2012.02.05. 12:18:57

A hatalmi szlogen: amihez nem értünk, azt bezárjuk. De biztonsági alapon a Lipóttal kezdtük:) A MAHART is így járt meselek.blogter.hu/455462/egy_eltunt_ceg_nyomaban_volt_egyszer_egy_mahart_2
süti beállítások módosítása