Utolsó kommentek:

bulkin 2013.07.05. 07:04:33

Update2: ki a tököm az a Vértes András?
Hagyjál már ezekkel a Marx Károly egyetemeken végzett "enyhén" baloldali "szakértőkkel"

Bejegyzés: Selmeczi Gabika orvos látott mostanában????

lüke 2012.03.30. 18:12:24

jaj, ne kérdezzétek töle
minden nap látja, a férje (fog)orvos

Bejegyzés: Selmeczi Gabika orvos látott mostanában????

kzoltana 2012.03.29. 12:37:08

Nem csak SP lopott, hanem tőle is loptak. Például a Fidesz alelnöke:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1626_schmitt_paltol_lopott_kosa_lajos
Így megy ez a plagizálók pártjában.

Bejegyzés: Schmitt : ez nem áprilisi tréfa !

nomad · http://szkaresz.blog.hu/ 2012.02.05. 12:18:57

A hatalmi szlogen: amihez nem értünk, azt bezárjuk. De biztonsági alapon a Lipóttal kezdtük:) A MAHART is így járt meselek.blogter.hu/455462/egy_eltunt_ceg_nyomaban_volt_egyszer_egy_mahart_2

Bejegyzés: Egy kicsit meghaltam én is a Malévvel!

piros pipacs 2012.02.04. 11:59:52

Igen. Büszke voltam a MALÉVRE, igen erre büszke voltam. De NEM vagyok büszke az új alkotmányra és erre a kormányra. A sok focipálya épités, a MOL részvény, a Rába részvény, a házi fogorvos támogatása helyett az ország büszkeségét, a MALÉV megmentése bizony fontos lett volna. SZÉGYELJE MAGÁT AZ EGÉSZ KORMÁNY.

Bejegyzés: Egy kicsit meghaltam én is a Malévvel!

This_is_Sparta (törölt) 2012.01.05. 19:17:19

Kezét csókolom a Gabi néninek!

Apukám azt üzeni, hogy tessék már végre békén hagyni minket azzal, hogy a Gabi néni, meg a főnökbácsija állandóan meg akar védeni bennünket, mert eddig nekünk mindig sz.rabb lett, amikor a Gabi néniék megvédtek, pedig mi meg nem is kértük. Így volt ez a nyugdíjaknál, meg a devizahiteleknél is, hogy csak a két legnagyobb átb.szást említsük.

Még azt is mondta az apukám, hogy egyébként majd szólunk, ha igaziból meg kell majd védeni bennünket, de ne tessék nagyon reménykedni, hogy telefonálunk, úgyhogy nyugodtan tessenek most már elhúzni a p.csába és Gabi néninek is tessék inkább azzal foglalkoznia, amihez igazából ért...!

Apukám azért is nagyon dühös, mert sajnos ő is a Gabi néniékre szavazott, de már nagyon megbánta és szeretne elnézést kérni a sok bácsitól meg nénitől, akik ezért haragszanak és mivel mindenkitől nem tud egyenként bocsánatot kérni, ezért csak azt üzeni, hogy most felköp a levegőbe és alá áll.

Javasolja, hogy Gabi néniék is tegyék ugyan ezt!

Csókolom!

Bejegyzés: Selmeczi Gabika orvos látott mostanában????

Táskás Tóni 2012.01.05. 18:54:02

Ez a butapicsa a fidesz szóvivője, Mr20 % protezsáltja. Jobb lett volna, ha a kocsisoron szopat tovább az is, nem kellene viszonozni semmit pozícióból.

Bejegyzés: Selmeczi Gabika orvos látott mostanában????

billy reed 2012.01.05. 18:09:41

Minden ilyen nyilatkozat közelebb hozza Orbán bukását!
Beszéljenek!

Bejegyzés: Selmeczi Gabika orvos látott mostanában????

SLacc 2011.09.14. 20:41:19

@btibor: Drága Szivem,
Erdély nem ez az ország. Nekünk most ezzel az országgal kell és lehet törődni. Erdéllyel a jelen állás szerint Románia kell törődjön, más nem is teheti.

Bejegyzés: Szolidaritást mond, pont Ő ne mondja!!

anonymand 2011.09.13. 12:30:24

@XPS:

Tisztelt XPS!

Ha én azt tudnám, már régen a helyére ültem volna nyögdíjasként.

Tisztelettel:
amonymand

Bejegyzés: D-DAY, egy nagy lehetőség !!!

btibor 2011.09.12. 12:54:41

Drága Szivem,
Erdélyben pl.nincs bajod azzal,hogy 30-60 évig fizeted a lakást,húzod-nyúzod majd valami lessz alapon.3max.4 hónap nem fizetted elárverezik oszt kész.Tényleg nagyon szar nektek Orbánnal,rendesen sajnállak....Sirni azt már megtanultatok...Most már csak dolgozni kéne..meg talán végiggondolni az utóbbi durván 20 évet. Sikert !!!

Bejegyzés: Szolidaritást mond, pont Ő ne mondja!!

XPS 2011.09.12. 10:41:09

@anonymand: Gaskónak mi a trükkje?
Mivel eteti a tagságot, hogy nem zavarták még el?

Bejegyzés: D-DAY, egy nagy lehetőség !!!

lujo22 2011.09.12. 01:08:59

Sztem az lesz a szolidaritás, h a bankbetétek kamatából x%-ban tejeljünk a bankadón felül, az államnak kb. 30 évig, h segítsünk a frankhiteleseknek.

Bejegyzés: Szolidaritást mond, pont Ő ne mondja!!

Dödölle 2011.09.11. 23:44:25

...csak nem akarja, hogy a táskája lecsússzon a válláról... Csak arra nem gondol az idiótája, hogy ha a JOBB vállára lenne a táskája akasztva, akkor jobbkezes kézfogás esetén sem csúszna az le... Hjábo, látszik, hogy az idei grazi ( gráci ) karbantartásra még nem került sor... Agyilag... Meg idegileg...
Nem egyszerű, ha agyilag idegbolond valaki...

Bejegyzés: Matolcsy befáslizva, ennyi volt?

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.09.11. 22:42:04

Állampolgár! Hallgass a neved!

Az elmúlt héten ismét kiderült, hogy a polgárok véleménye csak akkor számít, ha biztosan igazolja a városvezetés döntéseit. Ha necces dolgokat vágnak derék politikusaink fejéhez, akkor el sem mennek meghallgatni őket.

A hét legnagyobb pécsi durranását a WikiLeaks irat okozta, amiből kiolvasható, hogy sokkolta a külföldi befektetőket Páva Zsolt pécsi és Lázár János hódmezővásárhelyi polgármesterek fellépése a helyi magánszolgáltatókkal szemben. A városatyák akciói Martonyi Jánost, a Fidesz külügyi főtanácsadóját is megizzasztották, aki az amerikai külképviseletnek bizonygathatta, a látszat ellenére a Fidesznek nem célja az újraállamosítás. Visszaemlékezve 2009 októberére, mindenek voltunk mi firkászok csak becsületes emberek nem, amikor az einstand idején azt pedzegettük, hogy nem túl jó üzenet a befektetőknek egy "államosítás". Most ugyanez kiderült az iratokból is. Az eredmény: a külföldi tőke nem jön, és még az egy szem Huawei is hezitál, mint középparaszt tsz-esítéskor.
A polgármester reagálása az iratokra nem gyengén veszélyes, szerinte a pécsiek akarták ezt a vízműfoglalást, meg ugyebár meg is kérdezték őket telefonon. Ha hiteles a volt fideszes pártigazgatóhoz köthető telefonos közvélemény kutatás, akkor az a bökkenő, hogy egy jogállamban nem minden esetben lehet megtenni, amit az állampolgár akar. Ha feltennénk a kérdést, hogy "Ön egyetért-e azzal, hogy a devizahitelesek adósságát elengedjék?" vajon mi lenne a válasz? És mekkora kárt okozna egy ilyen döntés?
Ha kamu volt a közvélemény kutatás, akkor meg rohadt nagy gond van...

Bejegyzés: Matolcsy befáslizva, ennyi volt?

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.09.11. 22:39:30

A jobb kezével törli a seggét is!

Újra bukott banda, jön az őszi forradalom!

Bejegyzés: Matolcsy befáslizva, ennyi volt?

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2011.09.09. 21:01:36

@Táskás Tóni: Én is gondolkoztam már azon,hogy nem is Matolcsy hanem a neje a bűnös a dolgokért,ha a MNYP papirjait ő intézte,lehet vacsora mellé dessertnek elmondja másnap milyen hülye lépéseket tegyen az ura a minisztériumban:))

Bejegyzés: Olyat szólok bedől a tőzsde is !?