Van olyan amikor az embernek klasszikus és humoros szólások ugranak be amikor egy cikket elolvas, Selmeczi Gabriella szóvivő "szenátor" asszony mai beszólására csak ennyi ugrott be:

Laár András után szabadon: Mondja, Maga normális ?????

„Magyarország stabil gazdasági alapokon áll, ki tudjuk védeni ezt a napokban tapasztalható pénzügyi támadást is" - mondta Selmeczi Gabriella. Hozzátette: „Látszik az is, hogy január 2-án még béke és nyugalom volt a piacokon és a tőzsdén, majd amikor visszajöttek a szilveszteri buliból a brókerek, akkor újra támadásba lendültek. Január 3-án már látszott a forinton, hogy újra támadás éri az országot".

„Magyarországnak erős kormánya van, több mint kétharmados többséggel kormányozza a koalíció, több forgatókönyvünk van, megvédjük az országot ezektől a támadásoktól. És bármilyen döntés születik, akár IMF-fel vagy IMF nélkül, minden a magyar családok érdekét fogja szolgálni" - jelentette ki.

Könyörgöm valaki szóljon már neki, maradjon csöndben, menjen el szülni vagy vegyen kiflit, DE NE BESZÉLJEN !!!!

Update: Vértes András:" ez a kijelentés milliárdokba került az országnak !!"

Végre ébred a magyar!

Az esti tüntetés megmutatta vannak még olyan közös célok amik összehozzák az embereket az utcán, több tízezer vagy majd 100 ezer ember volt kint az utcán, hogy együtt tiltakozzon az Orbáni diktatúra ellen, messze hangzott a "Viktátor" az "Elkúrtad" az "Orbán takarodj", de lesz e olyan hangos mint elődjénél 2006-ban.

 

Videó a tüntetésről: http://www.ustream.tv/channel/live-info-demonstration 

Ez mellett nem elhanyagolható tény, hogy online adták az interneten a tüntetést,amit pár óra alatt 62700-an láttak(már:74285), volt olyan perc, hogy 26500 néző nézte egyszerre, csoda, hogy bírta az oldal. Már új facebook oldal is a Magyar Tavaszról beszél, összefoglalja a történéseket a jövő nemzedék számára, igaz ma még nincs meg a forradalom tüze, de valami elkezdődött !!

http://www.facebook.com/pages/Magyar-Tavasz-2012/291276674252389

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem írom azt a kérdést eljutott e a tömeg hangja az Operáig, de kérdem én az összefogás él e tovább? Lesz még köztársaság? Lesz még szabad a sajtó? Lesz még demokrácia 2012-ben? Szerinted?