Orbán a Hír tévében ezt mondta: ha néhány év múlva olyan ítélet születne az európai bíróságon, hogy jogtalan, amit a kormány most bevezetni tervez, akkor sem hárulna semmi azokra a devizahitelesekre, akik majd élnek az egyösszegű végtörlesztés lehetőségével, hanem a magyar államnak kellene akkor helytállnia.

Gyurcsány mentelmi jogát azért függesztették fel mert azt mondta: ha törvényesen (!) lehet, kiemelt beruházás lehet a sukorói kaszinó megépítése.

Orbán már most tudja, hogy európai törvényekkel ellentétes amit most tesz, vajon a felelősséget is vállalja majd, mert ez több száz milliárd forintba kerül majd az országnak, tehát kárt okoz, igaz ezt eltolja 2-4 évvel magától, mert akkor már nem neki kell rendbe hozni.

Polt akkor még a legfőbb ügyészi székben fog ülni, de kérdem én, miért nem most kezd el vizsgálódni??? Gondolom ismeri az uniós törvényeket!!

Idézem újra: "ha néhány év múlva olyan ítélet születne az európai bíróságon, hogy jogtalan, amit a kormány most bevezetni tervez"

Szerinted??? Ma már mindent szabad, még ha tudható is törvénytelen lesz???

Tuja valaki mi ennek a minősítése és az előkészülete bűntetendő e ? (ha elfogadtatja a parlamenttel, s nyilvánvaló lesz, hogy uniós jogszabályba ütközik, s az államot kár éri)

Hol van a legfőbb ügyész??? Remélem figyel, mert a szeme előtt történik minden !!

UPDATE: Kolláth György alkotmányjogász szerint : hivatali visszaélés !!

http://atv.hu/cikk/video-20110913_kollath_gyorgy

 

Ettől függetlenül, Orbán azt mondta Lovasberényben a kamerákba ne azzal foglalkozzanak amit mond, hanem amit tesz, egy miniszterelnök nem mondhat bármit, mert erre is kell lennie valamilyen jogszabálynak: megtévesztés, szándékos félrevezetés, sajnos nekem nem jut eszembe mi erre a megfelelő. Szerinted?

 Befáslizott jobb alkarral szállt ki páncélozott kisbuszából vasárnap Orbán Viktor a kötcsei Dobozy-kúria kapuja előtt. Ez akkor azt jelenti baj van a jobb kézzel, vagyis Matolcsyval!

Két dolgot tehet egy ember a kezével vagy meggyógyítja vagy levágja, Orbánnak ideje megszabadulnia jobb kezétől, mivel gyógyítani ezt már nem lehet! Ez olyan kóros gyulladás, hogy kár gyógyítani  és a TB sem fizeti :)))

Szerinted Orbán mikor válik meg jobb kezétől (Matolcsytól)???

 Zárt találkozón Orbán Viktor leszögezte: a 21. századi magyar nemzet akkor lehet erős, ha az egyik alappillére a szolidaritás. Tessék??????

Talán kérdezze meg a munkavállalók 85%-át akiknek az egykulcsos adótól csökkent a nettó fizetése, vagy a gazdagokat a megmaradt adójukból mennyit adtak a szolidaritási alapba. Szolidáris az áfa emelés, a jövedéki adó emelés, szolidárisan elvette 3 millió ember 3000 milliárdját, szolidáris lesz mikor lezárja a nyugdíjkasszát és csökken  a nyugdíj, amikor nem lesz orvos, amikor elveszi a törvényes korkedvezményes nyugdíjakat stb stb stb ........ ?

A devizahitelezés miatt nehéz helyzetbe került családok megsegítésére született eddigi döntések is a szolidaritás jegyében születtek - húzta alá. Tessék ???

Mi abban a szolidaritás, hogy a hiteleit nem 30 hanem 60 évig fizeti, vagy megörökli a gyermeke vagy az unokája is? Amikor kilakoltatják, amikor deportálják Ócsára?

Mi az új javaslatban a szolidaritás, hogy bedönti a bankokat, hogy ezáltal a forint árfolyama zuhan és a többi hiteles többet fizethet?

Tegnap a tőzsdét és az OTP döntötte meg, 7 Ft-al drágább lett az euró ezáltal a frank is, köszönjük a szolidaritását, szerintem nincs tisztában a szó jelentésével.

Szolidaritás = kölcsönös segítségvállalás, ez náluk annyit jelent, segítség kölcsön kellene, de már nekik sem fog adni senki, amikor bedöntik az országot a bankrendszert!

A fidesznél a szolidaritás azt jelentheti fizessetek minél többet nekem, majd én tudom hova teszem a pénzt, de hogy ki nem osztom az biztos. 

Te, hogyan lennél szolidáris a kormánnyal?   (Ne fogd vissza magad !)

 

 

 Azt veszem észre a fideszes politikusok olyat játszanak, ki tud olyat mondani amitől bedől a tőzsde meg az euró árfolyam, jól van fiúk ma lézer Lázár nyert. :(

SzíjjÁrtó és Kósa óta tudjuk egy szavukba kerül s bedől minden. De minek szólalnak meg, nem elég nekik Matolcsy?

Lázár mai szólásai mit tettek tönkre:

- a tőzsdét azon belül az OTP-t

- az euró-forint árfolyamot

- a frank-forint árfolyamot

- a bankokba vetett hitet

- a befektetői bizalmat

Meddig megy még ez a vaktában kitalált, naponta változó gazdaságpolitika??

Ezek a fiúk bármit megtehetnek gondolkodás nélkül, hát nem tanultak abból, hogy a piac minden szavukra rögtön reagál?

Mennyibe kerül ez nekünk megint?

 

 Orbán forró őszre számít, remélem erre is gondolt amikor mondta, végre a szakszervezetek összefognak, ez egy nagy lehetőség a Zembereknek, megmutathatják a kormánynak ki mellett állnak ma!

 

Szeptember 29-én, délután kezdik az akciót a fővárosi Clark Ádám téren egy ülősztrájkkal, amelynek létszámtól függően több további helyszínre is lehet.

Szeptember 30-án a budapesti Kossuth téri Nagy Imre szobornál tartanak társadalmi kerekasztal-megbeszélést, ahol társadalmi, szakszervezeti vezetőkkel beszélgethetnek az érdeklődők a jelenlegi hatalommal és az általa tervezett jogszabály-módosításokkal kapcsolatos problémáikról.

Október 1-jén, délután rendeznek tiltakozó nagygyűlést a Kossuth téren, azt követően lehet csatlakozni az ülősztrájkhoz.

Október 3-tól az ország különböző területén útszűkítéseket terveznek, ezeket határozatlan ideig fenntartják majd.

 

Nagy tömegre az október 1-jei nagygyűlésen számítanak, reméljük végre megmutatják a Zemberek az elmúlt egy év nem róluk szólt, a törvények nem az ő érdekeikben készülnek, és megvédik a demokráciát, demokratikus "még engedélyezett" eszközökkel !!!

Te ott leszel????

 

 

 "Lassan mondom, hogy mindenki megértse: NEM LESZNEK MEGSZORíTÁSOK !!!"

Matolcsy most már elmondhatja hazudtunk éjjel - nappal, miért van az, hogy a politika szereplői másolják elődeiket?

Szíj Ártó 2011.07.27-én azt mondta szoci műfaj a gázolaj jövedéki adójának emelése, ők csak csökkenteni fogják, most már csak azt nem tudom a 13 Ft/l adóemelés mióta csökkentés. Tudják e matematikus közgazdász "vezetőink", hogy a gázolaj emelkedés MINDEN termék árában áremelkedést generál???

Miért nézik hülyének az embereket? Miért kell egy magyar szót kitörölni az emberek memóriájából, miért kell azt mondani ez nem megszorítás, hisz mindenki érzi ha drágább a kenyér a tej, mert  a gázolaj kell az elkészítéshez, a szállításhoz, igen ez MEGSZORíTÁS, fizessen mindenki, de még mindig nem a gazdagok, mert ők még meg tudják venni a kenyeret de sokan már azt sem !!!

Teljes a káosz a költségvetésben és Matolcsy fejében is, meddig mehet ez még így?? Ki állítja meg ezeket az őrülteket? Meddig tűrik még a Zemberek, hogy hülyének nézzék őket?

Hazudnak éjjel ,hazudnak nappal, de meddig????

 

süti beállítások módosítása