Befáslizott jobb alkarral szállt ki páncélozott kisbuszából vasárnap Orbán Viktor a kötcsei Dobozy-kúria kapuja előtt. Ez akkor azt jelenti baj van a jobb kézzel, vagyis Matolcsyval!

Két dolgot tehet egy ember a kezével vagy meggyógyítja vagy levágja, Orbánnak ideje megszabadulnia jobb kezétől, mivel gyógyítani ezt már nem lehet! Ez olyan kóros gyulladás, hogy kár gyógyítani  és a TB sem fizeti :)))

Szerinted Orbán mikor válik meg jobb kezétől (Matolcsytól)???

A bejegyzés trackback címe:

https://dawmar.blog.hu/api/trackback/id/tr593219139

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nagy a baj, nagyon nagy a baj! 2011.09.12. 19:27:17

Mondta a Kedves Vezető, de rögtön hozzátette, hogy Európában és nem Magyarországon. Mert nálunk hónapokon belül eljön a Kánaán! Az európaiaknak meg azt üzente: „Tetszettek volna fülkeforradalmat csinálni!” Mindenki kifizetheti a deviza...

Trackback: Drágul a cigaretta és az alkohol 2011.09.12. 19:11:02

Matolcsy György hétfőn benyújtotta jövedéki adókat emelő törvényjavaslatát, így a tervezet több részlete is tisztázódott. Jelentősen emelkedhet az alkohol és a cigaretta ára: az aromás szeszek jövedéki adóját 50 százalékkal emelik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.09.11. 22:39:30

A jobb kezével törli a seggét is!

Újra bukott banda, jön az őszi forradalom!

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.09.11. 22:42:04

Állampolgár! Hallgass a neved!

Az elmúlt héten ismét kiderült, hogy a polgárok véleménye csak akkor számít, ha biztosan igazolja a városvezetés döntéseit. Ha necces dolgokat vágnak derék politikusaink fejéhez, akkor el sem mennek meghallgatni őket.

A hét legnagyobb pécsi durranását a WikiLeaks irat okozta, amiből kiolvasható, hogy sokkolta a külföldi befektetőket Páva Zsolt pécsi és Lázár János hódmezővásárhelyi polgármesterek fellépése a helyi magánszolgáltatókkal szemben. A városatyák akciói Martonyi Jánost, a Fidesz külügyi főtanácsadóját is megizzasztották, aki az amerikai külképviseletnek bizonygathatta, a látszat ellenére a Fidesznek nem célja az újraállamosítás. Visszaemlékezve 2009 októberére, mindenek voltunk mi firkászok csak becsületes emberek nem, amikor az einstand idején azt pedzegettük, hogy nem túl jó üzenet a befektetőknek egy "államosítás". Most ugyanez kiderült az iratokból is. Az eredmény: a külföldi tőke nem jön, és még az egy szem Huawei is hezitál, mint középparaszt tsz-esítéskor.
A polgármester reagálása az iratokra nem gyengén veszélyes, szerinte a pécsiek akarták ezt a vízműfoglalást, meg ugyebár meg is kérdezték őket telefonon. Ha hiteles a volt fideszes pártigazgatóhoz köthető telefonos közvélemény kutatás, akkor az a bökkenő, hogy egy jogállamban nem minden esetben lehet megtenni, amit az állampolgár akar. Ha feltennénk a kérdést, hogy "Ön egyetért-e azzal, hogy a devizahitelesek adósságát elengedjék?" vajon mi lenne a válasz? És mekkora kárt okozna egy ilyen döntés?
Ha kamu volt a közvélemény kutatás, akkor meg rohadt nagy gond van...

Dödölle 2011.09.11. 23:44:25

...csak nem akarja, hogy a táskája lecsússzon a válláról... Csak arra nem gondol az idiótája, hogy ha a JOBB vállára lenne a táskája akasztva, akkor jobbkezes kézfogás esetén sem csúszna az le... Hjábo, látszik, hogy az idei grazi ( gráci ) karbantartásra még nem került sor... Agyilag... Meg idegileg...
Nem egyszerű, ha agyilag idegbolond valaki...
süti beállítások módosítása